Csak Jrock, semmi más

Ez a blog a japán, visual-kei bandákról, illetve animékről szól. Legfőképpen fanfictionokkal találkozhattok itt, illetve ajánlókkal. Jó olvasást, fanok! A Jrockerek legyenek veletek. :3

Legnépszerűbb bejegyzések
Feedek
Megosztás
Legfrissebb bejegyzések
Címkefelhő

Friss

Frissítettem a Szerelem? Kizárt! - ot. Jó olvasást! :)

Újítás.

Szép napot, földlakók!

Mint láthatjátok, minden dolgot kitöröltem az oldalról, pár ajánlón kívül. Ezeket azért hagytam meg, mert nem volt szívem megszabadulni tőlük.

Az oldalt teljesen felújítom, nem fog mással foglalkozni, mint a J-rockkal ( Japán rock ). Azért döntöttem így, mert rájöttem, hogy mocskosul elment a kedvem a blogolástól. Egyrészt, mert nem volt ihletem a történeteimhez, másrészt, túl sok dolgom volt, az életem gyökörestől megváltozott, harmadrészt pedig, egyáltalán nem éreztem jól magam a történetírástól.

Folyamatosan ígérgettem nektek, de nem tartottam be, amit röstellek. De ez most megfog változni.

Ha tehetem, az oldal minden nap frissülni fog, ugyanis hamarosan, mint tudjátok, itt a nyár, így jobban ráfogok érni. Iskolaidőben pedig hétvégente fogok új dolgokat feltenni.

 

Legfőképpen fanfictionokkal illetve ajánlókkal fogtok itt találkozni. A fanficek többnyire yaoi témájú lesz ( elnézést fiúk x3 ), ami nem jelent mást, mint a férfiak közti szerelem. Ha 18+-os jelenetek következnek, azt a bejegyzés elején fogom jelezni.

Még egyszer őszinte bocsánatotokért esedezem és nagyon hálás vagyok azoknak, kik még mindig nézik az oldalam. A statisztikát nézve, ledöbbentett, hogy néhányan még mindig folyamatosan lesik ezt a blogot, közben már kábé egy éve nem írtam bele.

Oltári nagy bűntudatom van, és szeretném jóvátenni.

 

További szép napot! :)